avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... mesaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

mesaj

daca am accesat in anul 2016 un proiect european in agricultura ma pot angaja ca politist local?
Cel mai recent răspuns: mihaelazima@ymail.com , utilizator 10:51, 8 Decembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In calitate de ce ati accesat un proiect european?
Am accesat proiectul de instalare a tinerilor fermieri cu fonduri europene nerambursabile, am primit prima transa de bani, am cumparat un tractor din bani iar acum s-a ivit sansa sa ma pot angaja ca politist local
Art. 96 din Legea 161/2003
(1) Funcţionarii publici, funcţionarii publici parlamentari şi funcţionarii publici cu statut special pot exercita funcţii sau activităţi în domeniul didactic, al cercetării ştiinţifice, al creaţiei literar-artistice. Funcţionarii publici, funcţionarii publici parlamentari şi funcţionarii publici cu statut special pot exercita funcţii în alte domenii de activitate din sectorul privat, care nu sunt în legătură directă sau indirectă cu atribuţiile exercitate ca funcţionar public, funcţionar public parlamentar sau funcţionar public cu statut special, potrivit fişei postului.
.....
multumesc pentru raspuns. Va doresc o zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incompatibilitate funcționar public Radia45 Radia45 Un funcționar public care lucrează pe administrativ în instituția publică poate lucra cu CIM la un ONG in cadrul unui proiect finanțat din fonduri ... (vezi toată discuția)
Functionar public cu pfa a-alida a-alida Buna ziua,va rog sa-mi raspundeti la o intrebare:sunt angajat pe functie de arhitect sef ceea ce inseamna ca eliberez certificate de urbanism dar vreau sa ... (vezi toată discuția)
Pfa cosminic cosminic fiind functionar public imi pot face un pfa pentru a accesa fonduri europene in agricultura....? (vezi toată discuția)