Buna seara!
De cateva zile ma confrunt cu o mare problema, Mai exact"
Am cumparat de o saptamana o masina adusa de cineva din UK,
Am verificat masina la inmatriculari iar aceasta era ok, am putut scoate numere rosi urmand sa o inmatriculez luna aceeasta pe 20 cand am programarea rar.
Azi discutand cu un prieten care a locuit un uk, m-a informat ca unele masini luate in leasing acolo sunt vandute prin romania de diferiti conationali. La indrumarea sa am facut o verificare online pe un site din uk unde am platit 10$ sa vad daca masina este ok?
Dar din nefericire pentru mine aceasta apare ca avand leasing:
"Outstanding Finance This registration is recorded as having outstanding finance. Please call 0330 331 0030 if further investigation is required. "
In actele masini ca proprietar apare persoana din romania care locuieste in uk, iar eu stiam ca o masina pe leasing ar trebui sa fie pe firma, Mai departe nu stiu ce sa fac, am intales ca la rar masina va fi blocata.
Ce demersuri pot face pentru a recupera suma platita pe aceasta, eu neeavand cunostinta de aceasta inselaciune de catre vanzator.
buna! tot la Bacau mi-a arestat si mie masina procurata in Italia care resulta furata si transformata.Dar din pacate vinzatorul nu mai e in viata. Procuratura generala a hotarit sa intoarca masina proprietarilor . Eu in schimb nu am de la cine cere banii platiti pentru masina.
Poate i-mi da cineva un sfat cum as putea proceda.
Problema masina uk
catalins2
Buna ziua , am un prieten care a cumparat in uk o masina , pe care vrea sa o aduca in ro si sa o inmatriculeze , problema este ca la 2 zile dupa ce a cumparato ... (vezi toată discuția)