avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... sunt insarcinata am doar 14 ani
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

sunt insarcinata am doar 14 ani

buna am 14 ani si sunt gravida ce trebuie sa fac me frica sa le spun la parinti??////
Ultima modificare: Duminică, 10 Decembrie 2017
ContSters450242, utilizator
Trebuia sa iti fie frica inainte.. acuma trebuie sa treci peste frica si sa le spui, nu ai incotro.
Poate fi anuntata si Protectia copilului si chiar este recomandat, si cu atat mai mult daca exista risc de violenta in familie.
Da si ce o sa fac de acum incolo cu un copil, m-am protejat de ficare data ...ce e de facut?
Nu este violenta in familie ......doar cum o sa-i spun acest lucru ??
Ultima modificare: Duminică, 10 Decembrie 2017
trandafir2, moderator
impreuna cu parintii poti lua cea mai buna decizie in cazut tau. Poti vb la scoala cu consilierul psihologic si apoi merge impreuna cu parintii la el, pt toti e un soc si pt tine ca esti un copil si pt parinti.
Decizia si sprijinul va veni de la adultii din jurultau, asa ca lasa frica de o parte si vorbeste cu parintii, dirigintele sau vreo profesoara, orice orice alt adult in care ai incredere. Si foarte important este sa actionezi cat mai urgent spre a avea deschise cat mai multe optiuni.

Alte discuții în legătură

Agresiune fizică și psihică Anonima123 Anonima123 Bună ziua ,am și eu nevoie de ajutorul vostru Iubitul meu ,în vârstă de 17 ani este bătut de tatăl lui ( menționez că tatăl lui consuma alcool ) ... (vezi toată discuția)
Cum se poate dovedi alienarea parentală? se poate cere ajutorul unei autorități tutelare? bobov22 bobov22 Cum se poate dovedi alienarea parentala? Se poate cere ajutorul unei autoritati tutelare? (vezi toată discuția)
Drepturile la 16 ani Queen10 Queen10 Buna ziua am 16 ani, iar iubitul meu 18 ani si suntem impreuna de 1 an si 3 luni. Tatăl meu biologic m-a parasit cand aveam numai 10 luni asa ca acuma am un ... (vezi toată discuția)