avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 310 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... dulap pe holul scarii la bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

dulap pe holul scarii la bloc

Stiti cumva ce formalitati sint necesare pentru a pune un dulap usor din lemn pe scara blocului la un anumit etaj? Holul acolo este mare, nu incurca pe nimeni cu nimic. Precizez ca multi au luat in mod abuziv suprafete importante din hol, proprietate comuna, construind ziduri si marindu-si apartamentele; iar la subsol au facut megaboxe abuziv, cu toate ca in actele de proprietate scrie clar ce suprafata de boxa are fiecare. Credeti ca in aceste conditii mai conteaza daca pun si eu un dulap usor de lemn de brad pe hol la etajul meu? Multumesc pentru opinii si sfaturi.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 21:27, 10 Decembrie 2017
Ptinyre multe alte variante,si pe mine m-a batut gindul sa fac aceasta notificare.Si daca au tupeul sa imi raspunda cu un NU?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Atata timp cat si altii au avut tupeu procedati si dvs. tot cu tupeu, puneti dulapul pe hol avand grija sa nu incurcati deplasarea persoanelor!
In notificare le impuneti un termen de maximum 5 zile in care sa va comunice un raspuns scris.
Daca presedintele "comenteaza" si vă spune verbal ca nu veti primi vreun accept din partea asociatiei ii spuneti ca asteptati in termenul maxim din notificare un raspuns "scris".
Sa reveniti sa ne spuneti ce "raspuns" ati primit.
Pun pariu pe 2 kile de carnatzi si 1 litru de vin rosu ca nu veti primi niciun raspuns! :)
Ultima modificare: Duminică, 10 Decembrie 2017
cyan, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere hol din spatiul comun BullTerrier77 BullTerrier77 Buna ziua. In fata usii apartamentului meu, exista un hol de aproximativ 1,80m/1,20m, hol pe care in mod normal circul doar eu (+familia mea) deoarece prin ... (vezi toată discuția)
Inundatie tevi comune neod neod cum se procedeaza in cazul in care un perete vertical este inundat de mai mult timp, iar sesizarea verbala, scrisa cat si poze cu acest perete au fost ... (vezi toată discuția)
Constructie in scara blocului bogdan2606 bogdan2606 Dorim sa inchidem intrarea din fata apartamentului( inseamna 1.5m patrati din holul blocului). Avem deja acordul vecinului de vis-a-vis, singurul care poate fi ... (vezi toată discuția)