avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1359 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Germania -vize respinse
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Germania -vize respinse

Buna ziua! Apelez din nou la ajutorul d-voastra pt informatii.
Sunt casatorita cu un cetatean egiptean din ianuarie 2017...iar eu locuiesc si muncesc in Germania.
Din Ianuarie si pana in prezent am depus toate actele necesare pt obtinerea Vizei de reintregire a familiei la Ambasada Germaniei...viza respinsa de doua ori..iar recent am depus documente pentru vizita(macar) in Germania a sotului meu,pentru Viza Schengen....unde si aceasta viza a fost respinsa(motiv:nu a prezentat destule dovezi ca s-ar mai intoarce inapoi in Egipt). Am trimis o declaratie din partea mea data la notar precum ma angajez personal pt intoarcerea lui in Egipt(vrem doar sa fim doar de sarbatori impreuna si sa imi cunoasca familia)dar a fost respinsa Viza.
Ce mai pot face? Eu nu mai stiu ce anume sa mai fac..am depus toate documentele posibile.
Oare nu mai e nimic de facut?
Oare e posibil sa cerem viza pt reintregirea familiei la Ambasada Romaniei(daca eu nu am o locuinta si un loc de munca in Romania??
Chiar nu mai stim ce anume putem face.
Poate sa vina cu o viza Schengen intr-o alta tara europeana si in acest timp sa vina in Germania sa depunem actele pt reintregirea familiei? E posibil asa ceva?
Va rog sa ma lamuriti!.. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Sunt disperata!ajutor!pt viza unui cetatean egiptean cu care vreau sa ma casatoresc in romania laraiva laraiva I s-a dat viza de aici,dar acolo i s-a cerut la ambasada un cont de 50 de euro pe zi,pt perioada ,,vizitei\'\'.Ma intreb cu furie de ce nu sunt reglementari ... (vezi toată discuția)
Probleme întâmpinate cu viza soțului meu egiptean la ambasada româniei Crina99 Crina99 Sunt căsătorită cu un cetățean egiptean de un an și trei luni .căsătoria a fost încheiată în Egipt.Dupa căsătorie am venit în România pentru a ... (vezi toată discuția)
Viza expirata a unui copil minor evelinebloos evelinebloos Buna ziua , Am un copil minor de un an cu dubla cetatenie ( egipteana- romana ) , nascut in egipt ( tatal egiptean ). Are certificat de nastere egiptean ... (vezi toată discuția)