avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1368 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... uzufruct
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

uzufruct

buna ziua,daca unchiul meu a sta in casa parinteasaca timp de 30 de ani ,impreuna cu bunica mea ,a beneficiat de uzul fruct?sau nu se considera?multumesc frumos(acum la succesiune ,vom fi 3 proprietari bunica,el si eu( fratele unchiului respectiv tatal meu a decedat)si doreste sa ma puna si pe mine sa platesc la intretinerea casei cu toate ca eu nu am stat acolo niciodata!)

Alte discuții în legătură

Casa-mostenire ely_3n ely_3n O sa trec direct la problema fara a mai recurge la vreo introducere. Povestea pe scurt Eu si parintii mei am vandut apartamentul in care stateam si ne-am ... (vezi toată discuția)
Uzucapiunea ContSters111388 ContSters111388 Buna ziua! Situatia este urmatoarea: -tatal meu mai are 3 frati ,unul decedat(anul trecut in decembrie), ceilalti 2 in viata - cel care a decedat a ramas ... (vezi toată discuția)
Succesiune ....fÃrà raspuns. annaane28 annaane28 IN DISCUTIE...,,:-/CASA UNDE LOCUIESTE TATA IMPREUNà CU MAMA MEA DE 50 ANI....PROPETAR BUNICUL MEU DECEDAT ACUM 15 ANI(BUNICA DECEDATA INAINTEA BUNICULUI),NU ... (vezi toată discuția)