avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plata CASS
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plata CASS

Bună seara,
Mama mea nu are venituri, si nu a fost la medic in 2017. Totuși, a primit, de la Anaf, înștiințare ca trebuie sa plătească 825 lei. De ce? E obligatoriu să plătească??? Pentru ce???
Cel mai recent răspuns: lacrima2 , utilizator 19:39, 12 Decembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuia sa fi depus la inceputul anului in luna ianuarie declaratia 604 pentru stabilirea contributiei la sanatate a persoanelor fara venit si prin care putea sa opteze pentru plata lunara a contributiei sau pentru plata unei valori mai mari doar atunci cand are nevoie sa dovedeasca ca este asigurata.
Persoanele fara venit nu sunt obligate sa se asigure la sistemul public de pensie.
Mulțumesc! Se poate contesta decizia ANAF?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cass, anaf si declaratia 604 precious007 precious007 Buna ziua, Am vrut sa deschid acest topic pentru ca am gasit erori pe site si un numar mare de oameni dusi in eroare tocmai din cauza unui articol de pe ... (vezi toată discuția)
Cass - persoana cu venituri mici sau fara venituri cristian__2012 cristian__2012 Buna ziua, O persoana care nu are nici un fel de venit dar care are o suma de bani in banca pentru care primeste dobanda se considera ca are venituri ... (vezi toată discuția)
Formularul 604 se poate depune online? precious007 precious007 Buna ziua, Revin cu o intrebare, nu am reusit sa ma clarific dupa ultima mea postare. Formularul 604 se poate depune online? A reusit cineva sa depuna ... (vezi toată discuția)