avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Am divorat in urma cu 2 ani la notat,momentan sunt plecat in State si doresc sa ma căsătoresc dar nu e recunoscut decât divorțul la tribunal !
Ce trebuie sa fac ?
Cel mai recent răspuns: Chicalina , utilizator 14:10, 12 Decembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Scuze,dar nu stiu....ceea ce stiu e ca Nu e bun actul de divorț facut la notar ...asa i s-a spus in America!
Trebuie hotarare judecătorească chiar dacă ambele părți au fost de acord si s-a divorțat pe cale amiabilă !
Intrebarea e :ar trebui să vină fostul soțul acasa si sa divorțam din nou la tribunal sau cum ?
Si daca DA ...cat timp ar dura totul???
As dori un raspuns pe înțelesul tuturor,daca se poate !
Multumesc mult!

A fost transcris actul de divort la oficiul de stare civila din Romania?

~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o întrebare personala și se refera la probleme familiale. ... Leo23 Leo23 Am o întrebare personala și se refera la probleme familiale. Nepoata mea, doi copii minori și soțul plecat la munca în Anglia,au probleme cauzate de soț ... (vezi toată discuția)
Referitor la inregistrare hotarare divort pronuntata in sua coldmountain coldmountain Buna ziua, as dori sa aflu care este procedura prin care un cetatean roman (avand si cetetanie americana) poate inregistra la starea civila din Romania ... (vezi toată discuția)
Divort cu viitor sot plecat in strainatate Ariza Ariza Buna ziua tuturor!Sunt casatorita de sapte ani, intentionez sa depun cerere de divort de comun acord cu sotul meu ( si sper sa fie de acord), el intentioneaza ... (vezi toată discuția)