avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Mai poate fi atacata o sentinta civila definitiva ?
Discuție deschisă în Executare silită

Mai poate fi atacata o sentinta civila definitiva ?

Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti un punct de vedere cu privire la urmatoarea speta: Am declarat apel impotriva unei sentinte pronuntate de catre instanta de fond intr-un dosar avand ca obiect contestatie la executare-drepturi banesti intr-un litigiu de munca. Apelul a fost declarat in termen legal, 10 zile de la pronuntare (sentinta atacata mi-a fost comunicata in data de 22.06 iar apelul inregistrat in 29.06. ) Instanta de apel a invocat insa exceptia tardivitatii apelului aratand ca incheierea executorie a fost comunicata in data de 10.05 si aceasta putea fi atacata cu apel in termen de 10 zile, respectiv pana in data de 02.06.
Intrebare: Mai poate fi atacata aceasta sentinta definitiva pronuntata in apel?
Cel mai recent răspuns: ContSters443083 , utilizator 16:46, 12 Decembrie 2017
Nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare adriana.georgiu adriana.georgiu de ce ar fi tardiva contestatia la executare desi s-a facut inlauntrul termenului de 15 zile cerut de art 401 cod pr.civ daca titlul executor este o sentinta ... (vezi toată discuția)
Termen de apel precizat gresit de instanta petrica_pascal petrica_pascal Intr-un dosar ce viza o contestatie la executare , instanta de fond - judecatoria - mi-a respins actiunea si in hotararea redactata precizeaza : \\" cu drept ... (vezi toată discuția)
Depasire termenului de apel sandry sandry Buna ziua Va rog sa ma indrumati, - cum pot face proba ca s-a depasit temenul dispus de instanta pentru depunerea apelului . Va multumesc Sandry (vezi toată discuția)