avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... sunt in imposibilitate de plata a unui credit prima ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

sunt in imposibilitate de plata a unui credit prima casa .

Cum pot proceda sa dau casa banci sa nu am nici o restanta precizez ca am un credit de 48000e din care am platit 17600E si nu mai pot plati.Varog sa ma sfatuiți si pe mine Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: bebeivascu , utilizator 17:27, 12 Decembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita dana tudor dana tudor am un credit de nevoi personale la banca raiffesen nu am mai platit datorita ramanerii fara servici si eu si sotul creditul este din 2006 banca nu mi-a trimis ... (vezi toată discuția)
Radiere ipoteca a unei banci care nu mai exista catalini catalini Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: Urmeaza sa achizitionez un imobil printr-un credit ipotecar prima casa. Am facut deja precontractul, ca ... (vezi toată discuția)
Executare silita rodland rodland Buna seara, In 2012, am semnat impreuna cu sotia, un contract de fidejusiune pentru garantarea unui credit de 150 000 RON la banca X. acest credit a fost ... (vezi toată discuția)