avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor dividende - Zarea s.a. bucuresti sect 1
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

dividende - Zarea s.a. bucuresti sect 1

buna ziua - am depus actiunile , ( 640 actiuni ) atât eu cât și sotia la ZAREA BUCURESTI , societatea a fost pe profit întodeauna dar eu nu am fost niciodata înstiintat sau chemat pentru a intra în posesia dividendelor care mi se cuveneau . Sa vândut ,sau sa împarțit între EI , cert este ca este pe profit dar noi nu primim nimic Nu exista nimeni dela zarea sa ne dea o informatie, daca avem si noi un venit al acestor actiuni - întrebare unde si cum putea obtine cea ce ni se cuvine ? multumiri anticipate !
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 09:00, 13 Decembrie 2017
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Informatii puteti sa primiti de la Depozitarul Central bdul Carol 1 34-36,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acțiuni mostenire MadalinCosmin MadalinCosmin Bună ziua, In urma unei moșteniri am rămas cu o suma de bani și un număr de acțiuni, însă nu știu cum pot întra în posesia lor, executorul a zis ca ... (vezi toată discuția)
Certificatul de acționar. Stoleru Liliana Stoleru Liliana Bună ziua! Vreau să vă rog de certificatul de acționar la societatea comercială SCDRMA Neamț ,dacă mai este valabil și cât valorează? Vă mulțumesc ... (vezi toată discuția)
Actionar la peco bacău Vyca Vyca Bună ziua .Am depus certificatul de actionar la peco bacau, dar din păcate sa pierdut. Ce pot sa fac sa primesc o copie pentru a primi dividentele de la OMV ... (vezi toată discuția)