Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator

Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator	    

darkangelhay 
	    	Utilizator

darkangelhay 
	    	Utilizator	    

gi-jane2, moderator
 gi-jane2, moderator 	
			 gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

darkangelhay 
	    	Utilizator

darkangelhay 
	    	Utilizator	    

Sa fie o locuinta cu conditii bune de locuit pt un copil, sa fi fost locuinta copilului si pana la divort, sa va fi ocupat de copil si pana la divort, sa fie atasat de dvs, sa dovediti ca e in interesul copilului sa locuiasca cu dvs- practic, sa dovediti ce ati rezumat in precedentul mesaj.
Teoretic, plecati cu sanse egale, practic sunteti in dezavantaj ca e fetita si e mica.
Puteti castiga daca puteti dovedi ca celei mici i-ar fi mai bine daca ar sta la dvs.
~ final discuție ~
 Lorenaalexandra	                   

Buna ziua, as dori și eu o informație, am stat cu o persoană în Italia, după care am avut un copil împreună,Noi  ne-am despărțit, și eu am plecat în ... (vezi toată discuția)
	                    Lorenaalexandra	                   

Buna ziua, as dori și eu o informație, am stat cu o persoană în Italia, după care am avut un copil împreună,Noi  ne-am despărțit, și eu am plecat în ... (vezi toată discuția)

Eu84	                   

Buna ziua. A-și dori doar un sfat de la specialiști în domeniu. Soția a fost plecata timp de 2 luni în Italia de comun acord. După 2 săptămâni ea sa ... (vezi toată discuția)
	                    Eu84	                   

Buna ziua. A-și dori doar un sfat de la specialiști în domeniu. Soția a fost plecata timp de 2 luni în Italia de comun acord. După 2 săptămâni ea sa ... (vezi toată discuția)

oanamaiu	                   

Buna ziua,
Eu si sotul meu vom divorta, avem impreuna o fetita(4 ani), se pare ca nu putem ajunge la o intelegere de custodie comuna(cum as fi vrut eu) si ... (vezi toată discuția)
	                    oanamaiu	                   

Buna ziua,
Eu si sotul meu vom divorta, avem impreuna o fetita(4 ani), se pare ca nu putem ajunge la o intelegere de custodie comuna(cum as fi vrut eu) si ... (vezi toată discuția)