avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Recuperare sume bani functionari publici
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Recuperare sume bani functionari publici

In baza unei sentinte definitive admite cererea reclamantului Sindicatul Independent Functionari Publici , in numele si pentru salariati functionari publici si obliga parata ( Primaria ) la plata catre reclamanti a diferentelor salariale pentru perioada 01.05.2015 - 01.08.2016 cu respectarea Legii 71 / 2015, sume ce urmeaza a fi actualizate cu indicele de inflatie si dobanda legala. Primaria ne ocorda aceste sume in transe pe durata de 5 ani. Exista vreo posibilitate legala de a primii aceste sume mult mai repede si nu in cinci ani?
Ultima modificare: Miercuri, 13 Decembrie 2017
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Drepturi salariale invatamant Nina Popescu Nina Popescu Buna seara! Sunt cadru didactic in Scoala Gimnaziala Nr. 1 din Micesti, jud. Arges. Mentionez ca nu eram membru de sindicat in perioada in care colegii mei ... (vezi toată discuția)
Calcul inflatie pentru sume castigate in instanta adi10pop adi10pop Buna ziua! Calculul inflatiei pentru sume castigate prin hotarari judecatoresti definitive se face de la data cand trebuia incasata suma respectiva (2008) sau ... (vezi toată discuția)
Contabilitate marianavacaru marianavacaru In 2009 am cistigat niste sporuri salariale retroactiv din 2009 actualizate cu rata inflatiei pina la data efectiva a platii. Aceasta hoarire a intra sub ... (vezi toată discuția)