avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... TITLU DE PROPRIETATE fata de EXTRAS CF
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

TITLU DE PROPRIETATE fata de EXTRAS CF

Am extras CF pe un teren si la primarie imi spune ca nu are valoare intrucat pe amplasamentul respectiv a fost eliberat Titlu de Proprietate !
Ce valoare are un extras CF, are valoare juridica sau este o hartie statistica care spune ca atunci cand am mostenit terenul era al meu si acum a fost dat altcuiva. Proprietatea aparata de Constitutie este o simpla lozinca!
Cel mai recent răspuns: dorelf , utilizator 02:23, 17 Decembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
In cartea funciara aveti operatiuni efectuate dupa 1991 ? Daca sunt anterior atunci este posibil ca terenul sa fi facut obiectul legilor proprietatii iar terenul respectiv sa fi fost retrocedat . In mod normal trebuia sa primiti si dumneavoastra daca aveti cerere/adeverinta , iar aceste retrocedari se pot face si pe amplasamente diferite.
Nu am avut operatiuni dupa 1991. Am solicitat Titlu de proprietate, dar mi sa raspuns sa aduc acte doveditoare care atunci nu le aveam. Registrul agricol poate fi act doveditor pentru emiterea Titlului de proprietate? Mentionez ca terenul este intravilan in extrasul CF.
Multumesc !
Ultima modificare: Vineri, 15 Decembrie 2017
dorelf, utilizator
MIi sa spus de la Primarie ca Extrasul CF nu are valoare intrucat terenul a fost luat de statul comunist cu ocazia cooperativizarii si nu mai imi apartine. In aceasta situatie pe cine chem in instanta si ce sanse am sa castig ? Mentionez ca terenul este intravilan in extrasul CF.
Multumesc !
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Intrebare legea retrocedarii 2013 ionut_boss1989 ionut_boss1989 Buna seara! Sunt intr-o mare dilema si ma gandeam ca aici e locul potrivit pentru a apela un un ajutor. In 1991 am facut cerere de reconstituire a dreptului ... (vezi toată discuția)
Legea lupu privind retrocedarea padurilor larisa4y larisa4y In urma succesiunii facute la notariat .am devenit proprietara a 58 ari padure. Mentionez ca tatal meu a avut titlu de proprietate a acestui ... (vezi toată discuția)
Retrocedare teren pe care s-au construit blocuri nekrous nekrous Ca personana fizica, am facut o cerere de retrocedare pentru un teren de 5ha, preluat abuziv de stat, pe care acum sunt construite blocuri. Dosarul a fost ... (vezi toată discuția)