Buna ziua
saptamana aceasta presedintele Asociatiei a fost invitat la Primaria de sector si a fost instiintat ca in termen de 45 zile trebuie sa schimbe operatorul de salubritate (cel cu care avem contract este in Ilfov) cu unul dintre cei 4 care opereaza in sectorul nostru, altfel riscam amenda 3000 lei,
Intrebarea este daca aceasta "instiintare " este normala si legala,avand in vedere ca firma care se ocupa in acest moment este foarte constiincioasa (noi suntem foarte multumiti) si in plus de asta este si mai ieftina cu 1000 lei fata de cea cu care am avut contract (una din cele 4)
multumesc
Pai nu stiu ce sa va zic... Eu nu prea cred vrajeala asta, altfel va intreb cum a putut firma cu care colaborati acum sa incheie contracte de prestari de servicii cu asociatia dvs. si cred ca si cu altele?
Daca dezvolt - unde traim si daca mai este valabila egalitatea de sanse, dreptul la munca si alte chestii dintr-astea. Mai pe sleau, daca am o firma de salubritate cu sediul social in IASI, nu as avea dreptul sa inchei contracte de prestari de servicii de salubritate in sectorul dvs.pentru ca asa a decis Primaria generala? Nu cred. Faza este ca orice firma care presteaza o activitate de salubritate, trebuie, la randul ei sa incheie un contract cu firma ce-a mai apropiata, care proceseaza gunoiul menajer, ca altfel nu merge si-l descarca in fata primariei de sector!
Este aberant "temeiul legal" cu care va abureste primaria de sector... Pe bune, sunt niste interese pe-acolo.
Am facut rost si de acea hotarare de la primaria de sector ,iar dumnealor ne falfaie acel document sub nas sub amenintarea cu amenda de 3000 lei pentru asociatie, urmata bineinteles de reziliere si contract cu una din cele 3 sau 4 firme pe care ne-o baga pe gat( au spus ca putem alege care din ele).
Presedintele a explicat ca avem un contract ,de care suntem multumiti( si din punct de vedere financiar si al promptitudinii lor).
Primaria in schimb spune ca nu sunt agreeati de catre Municipiul Bucuresti( ei avand firma in apropriere de Bucuresti), ca nu au nu stiu ce avize etc. iar noi stam si ne stoarcem creierii cum sa facem sa fie bine in primul rand pentru noi, ca noi platim din banii nostrii.
Asta cu in sectorul nu stiu care nu se mai taxeaza gunoiul este o mare vrajala.
Imputa asociatiilor sa planteze pubele si sa se lupte cu fiecare vecin in parte sa sorteze gunoiul si apoi sa-l puna in pubela in care trebuie.
La noi in zona de exemplu nu avem nici macar unde sa punem aceste pubele,iar raspunsul lor a fost sa se sorteze gunoiul pe fiecare etaj(noi avand ghena pe scara blocului), adica sa facem tiganeala si gunoi cu mirosul aferent, iar la final sa ne batem unii cu altii pentru ca asa vrea primaria noastra de sector .Niste nenorociti!!!!
Constat cu stupoare ca unii nu se mai satura de bani si din pacate ,de banii nostrii .
Stimate domn,
Ceea ce spuneti dvs., am inteles inca de la inceput.
Zilele trecute am vazut si la TV, tot in Bucuresti, o situatie asemanatoare. Oamenii se pangeau de dublarea taxelor pentru gunoi.
Este foarte adevarata si necesitate sortarii gunoilui menajer, asa cum se cere acum, chestiunea este ca trebuie sa va creati conditii de depozitare.
Cu respect, Adam Grecu.