avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Guvernul Boc a fost demis
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Guvernul Boc a fost demis

[ link extern ]

Pareri? Ce urmeaza? Eu chiar sunt curios cam ce gen de previziuni facem. Macar asa, de dragul discutiei.

Eu ma gandesc la faptul ca o sa creasca euro. Pentru ca unii se vor gandi serios sa-si repatrieze valuta.

Alte pareri?
Ultima modificare: Marți, 13 Octombrie 2009
Alin Popescu, administrator
Cel mai recent răspuns: Lulica , utilizator 16:10, 15 Octombrie 2009
Ei cu ei ... si noi cu noi :) Alta parere nu am motiv sa-mi fac.
Aceeasi piesa, aceeiasi actori.Vai si-amar de tara asta!:((
Guvernele s-au tot schimbat...starea natiunii insa a ramas constanta. Nu peste mult timp vom avea ocazia sa afirmam ca guvernul ce tocmai a picat, era mai bun decat cel ce vine.
Nu are nicio importanta daca a picat guvernul Boc...oricare ar fi, situatia tarii si a poporului roman nu se va schimba in bine prea curand! Pentru toata clasa politica: RUSINE (e putin spus) si ii sfatuiesc sa incerce #-o
Eu voi incepe cu o gluma (nu este prima data cand sunt tentat, dar este prima data cand chiar o fac:">:))): eu cred ca va scadea euro, pentru ca unii vor fi serios tentati sa aduca valuta in Romania, deoarece, pentru o perioada (chiar daca scurta), nu are cine sa o fure :D:">
Vorbind serios, mai serios decat merita in esenta sa politica subiectul, cred insa ca, implicatiile vor fi din pacate, mult mai multe (pe absolut toate planurile) decat ar trebui intr-o societate sanatoasa (din care ma tem, eufemistic vorbind, ca nu facem parte):
- in plan politic, incepe "marea cautare" pentru ei si "marea noua pacaleala" pentru noi;
- in plan economic, macar speculativ (dar si real), euro va creste, investitorii (cati au mai ramas), vor sta in expectativa (cel putin), preturile vor creste (toate);
- in plan social va creste somajul, va scadea nivelul de trai si (cred, desi cred si in romanul "mielusel") vor continua (macar "artistic", dar justificat) miscarile sindicale;
- in plan psihologic vor creste nesiguranta si nelinistea oamenilor si asa foarte fragile;
- iar in plan militar (ca sa inchei tot cu o gluma), nu vom mai sti exact cui sa spunem "sa traiti!" (cel putin unii dintre romaniX-() :D
Cu aceeasi placere a dialogului cu prietenii, va salut pe toti cu drag si va urez ...o neliniste cat mai....linistita!

Alte discuții în legătură

Ce parere aveti despre ....? Daniela Vorovenci Daniela Vorovenci EBA a dezvaluit in premiera la b1tv, planurile sale de viitor europarlamentar. Citam: “Mi-am propus Comisia de politica externa si Comisia de buget ... (vezi toată discuția)
Web site for lease: www.romanianpassport.co.il - 1200+ uniqe visitors/mo + #1 google ranking josephe josephe Hello, I am one of the owners of http://www.romanianpassport.co.il . Our site is ranked #1 on Google.com and Google.co.il for the term "Romanian ... (vezi toată discuția)
Un alt mod de a face politica POPA GHEORGHE POPA GHEORGHE [b]Umor negru la scară mondială ![/b] Zambiti, va rog! Traducerea in romana este ingrosata. Textul poate fi o satira naucitoare la adresa drepturilor si ... (vezi toată discuția)