avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... impozitul in faliment
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

impozitul in faliment

avem o societate care a intrat in procedura falimentului. cand se inchide calculul impozitului la primarie : de la data cand a fost comunicata sentinta prin care intra in procedura de faliment sau de la data efectiv cand se incheie procedura falimentului.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Stelea , Avocat 10:52, 14 Octombrie 2009
cand se inchide calculul impozitului la primarie


????
intrebarea nu este clara ?? despre ce impozit este vorba si despre ce calcul
exista o societate X. La primarie are deschis rol ,iar la serviciul taxe si impozite i se calculeaza impozitul. Am primit o sentinta prin care se intra in procedura de faliment. Intrebarea este : cand se opreste calculul impozitului de catre noi ca primarie? la comunicarea sentintei prin care se deschide procedura falimentului sau la terminarea procedurii de faliment?
multumesc.
Pentru sumele "impozit" anterioare deschiderii procedurii insolventei se depune cererea de creanta. La sumele anterioare, dupa data deschiderii procedurii insolventei, nu mai calculati dobanzi/penalitati/majorari. Pentru sumele care sunt datorate ulterior deschiderii procedurii se vor face platile din fondurile obtinute in timpul procedurii de insolventa, de catre administrator/lichidator, ca si cheltuieli cu administrarea bunurilor debitorului.
Ultima modificare: Miercuri, 14 Octombrie 2009
Gabriel Stelea, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii la stat ok ok buna ziua, as vrea sa stiu si eu ,am datorii la finante o suma care nu o pot achita in perioada imediat urmatoare, exista vre-o posibilitate de a stopa ... (vezi toată discuția)
Creanta nascuta dupa intrarea in insolventa nyusziful nyusziful Buna ziua, as avea urmatoarea intrebare: in cazul unei creante nascute dupa deschiderea procedurii insolventei, cum sa procedez? Pe scurt: am emis o factura ... (vezi toată discuția)
Recuperare salarii angajator in insolventa uncetatean8 uncetatean8 Buna seara, Am lucrat cu Contract de munca la o firma aflata in insolventa. Procedura de insolventa a fost declansata inainte de a ma angaja acolo. Firma ... (vezi toată discuția)