avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... POSTA ROMANA
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

POSTA ROMANA

de vreo 6 luni ma chinui sa fac rost de chitanta unei amezi pe care am platit o prin posta romana oficiul postal 2 sector 1 Bucuresti in data de 07.12.2015 . am facut cerere la posta romana sa primesc o copie dupa acea chitanta , iar raspunsul lor a fost simplu si scurt " din greseala am aruncat acele chitante din perioada aceea " . va rog daca stie cineva cum as putea sa rezolv aceasta problema . Multumesc!
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 15:22, 15 Decembrie 2017
Nu au pierdut chiar tot. Informatia mai poate exista intr-o baza de date sau registru,depinde cum lucrau la vremea respectiva. Sa va emita o dovada in acest sens, chiar daca au pierdut chitanta, macar o copie certificata dupao peratiunea cu pricina.
Ultima modificare: Vineri, 15 Decembrie 2017
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Monitorul oficial roxiana24 roxiana24 buna. trebuie sa mi declar cartea de munca (pierduta de catre angajator), nula in monitorul oficial. oare ma puteti ajuta, sa mi spuneti cum sa procedez? ... (vezi toată discuția)
Furat colet posta romana wildkatt wildkatt Buna ziua! Trebuia sa primesc un colet din Anglia. Am primit avizul pe 25 mai 2019 (doamna de la posta tot spunea ca e 15, ca e 1 acela, nu 2 - daca are ... (vezi toată discuția)
Achitare facturi: in cat timp intra banii in contul beneficiarului? MOROSANUDRAGOS MOROSANUDRAGOS Buna ziua , Stie cineva cam in cat timp le intra banii in cont celor de la romtelecom,upc,enel daca plata a fost facuta cash la oficiile postale. (vezi toată discuția)