cyan 
	    	Moderator

cyan 
	    	Moderator	    

cyan, moderator
 cyan, moderator 	
			 ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

L nr 230/2007 art. 10
Proprietarii au dreptul sa cunoasca toate aspectele ce tin de activitatea asociatiei si au acces, la cerere, la orice document al acesteia.
HG nr 1588/2007
Art. 12. - Proprietarii membri ai asociaţiei, pe lângă drepturile şi îndatoririle prevăzute în statutul asociaţiei de proprietari, au şi următoarele drepturi şi obligaţii:
A. Drepturi:
c) să cunoască toate aspectele ce ţin de activitatea asociaţiei şi să aibă acces, la cerere, la orice document al acesteia;
d) să primească explicaţii cu privire la calculul cotei de contribuţie la cheltuielile asociaţiei de proprietari şi, eventual, să o conteste la preşedintele asociaţiei de proprietari, în termen de 10 zile de la afişarea listei de plată. Preşedintele asociaţiei de proprietari este obligat să răspundă la contestaţie în termen de 7 zile;
 RoxanaMC24 
	    	Utilizator

RoxanaMC24 
	    	Utilizator	    

cyan 
	    	Moderator

cyan 
	    	Moderator	    

Mihnea_Vilceanu	                   

Speta, pe scurt: Furnizorul de energie CET Iasi obtine poprirea unui cont al administratorului contractat (INAAP) de catre o asociatie de proprietari. ... (vezi toată discuția)
	                    Mihnea_Vilceanu	                   

Speta, pe scurt: Furnizorul de energie CET Iasi obtine poprirea unui cont al administratorului contractat (INAAP) de catre o asociatie de proprietari. ... (vezi toată discuția)

mcal	                   

Buna ziua,
rog un raspuns in urmatoare problema;
am avut o restanta la intretinere , pt care s-au calculat penalitati , pina la momentul cind suma ... (vezi toată discuția)
	                    mcal	                   

Buna ziua,
rog un raspuns in urmatoare problema;
am avut o restanta la intretinere , pt care s-au calculat penalitati , pina la momentul cind suma ... (vezi toată discuția)

Viorela Nita 	                   

sunt o proprietara de apartament, cele doua doamne presedinta si administratora 
 asociatie de proprietari unde locuiesc nu doresc sa imi incaseze ... (vezi toată discuția)
	                    Viorela Nita 	                   

sunt o proprietara de apartament, cele doua doamne presedinta si administratora 
 asociatie de proprietari unde locuiesc nu doresc sa imi incaseze ... (vezi toată discuția)