avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Avertisment scris - nefondat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Avertisment scris - nefondat

Buna seara,

Lucrez la o societate care produce si comercializeaza mobila.
Acum 2 saptamani am luat o comanda atipica pentru care am cerut acordul directorului adjunct de magazin. Pretul dat de mine clientului, confirmat de dir. adj., a fost eronat si comanda gresita, clientul fiind nevoit sa achite o diferenta fata de pretul comunicat initial.
Dupa acest incident directorul de magazin m-a pus sa platesc diferenta de bani impreuna cu dir. adj si casierul(acestia fiind si ei considerati vinovati). Am refuzat,deoarece anterior s-au mai facut greseli in preluarea comenzilor, iar problemele s-au rezolvat altfel, nu a fost nimeni nevoit pana acum sa plateasca nimic.
Astazi am primit o decizie prin care sunt informat ca am primit avertisment scris pe baza unui referat facut de directorul de magazin.
Precizez ca abia am reusit sa obtin o copie a acelui referat
(al carui numar de inregistrare difera fata de cel trecut in decizie), decizia nu este stampilata si nici referatul. Nu am fost informat de acel referat decat o data cu primirea deciziei. Nu am semnat de luare la cunostinta pe niciun document.

Va rog sa-mi spuneti cat de valabile sunt referatul si decizia pe care le-am primit?
Daca ma afecteaza cu ceva. Iar daca da, ce pot face in aceasta situatie?

Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Redpalyer , utilizator 21:17, 13 Octombrie 2009
Recunosc ca am gresit, nu asta e problema.
Ceea ce ma deranjeaza este ca: greseala nu este numai a mea( desi doar eu sunt sanctionat; am cerut parerea unui superior ierarhic si am actionat ca atare; au mai fost facute greseli de genul asta si numai la mine se iau masuri - eu cred ca e discriminare)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cercetare disciplinara alinaion82 alinaion82 Buna ziua! Am si eu o intrebare. Pe data de 05.02.2009 am primit o adresa de la politie prin care ne instiintau ca un salariat a furat o anumita cantitate de ... (vezi toată discuția)
Avertisment scris laurentiusergiu_33 laurentiusergiu_33 Atunci cand mi se aduce la cunostinta un avertisment scris,trebuie sa-l si semnez?Daca refuz s-o fac ,mi-l trimit prin posta cu confirmare de primire?Va ... (vezi toată discuția)
Conflict de munca. Emanuel@ Emanuel@ Buna ziua, Va rog, daca se poate, citeva lamuriri : lucrez intr-o companie de mai bine de 1 an iar acum 2 zile am incalcat ROI fumind in spatiu neamanajat ... (vezi toată discuția)