avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1982 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Concurs recrutare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Concurs recrutare

Pentru a putea participa la un concurs pentru un post intr-o institutie publica este necesara indeplinirea mai multor conditii printre care si vechimea in specialitatea studiilor. Asta inseamna in cazul meu de absolent al Politehnicii ca trebuie sa fiu incadrat ca inginer.
Problema este ca cea mai mare parte a experientei profesionale a fost catalogata in Carnetul de munca drept Sef departament logistic.
Comisia de selectie a dosarelor spune ca va considera drept vechime "eligibila" doar perioada in care am fost incadrat ca inginer si care nu este suficienta pentru indeplinirea conditiei de vechime.
Ce pot face sau cum pot demonstra contrariul afirmatiei dumnealor?
Ultima modificare: Miercuri, 20 Decembrie 2017
Iliescu Crant, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:02, 21 Decembrie 2017
Puteti demonstra că pentru ocuparea postului de Șef Dep Logistica vi s- a solicitat sa fiti absolvent de studii superioare , astfel se poate asimila perioada cât ați lucrat ca si Sef dep. Logistica, drept perioada in specialitatea studiilor . Puteti aduce la dosarul de concurs chiar si o adeverință de la societatea unde ati lucrat sef Dep Logistica, în care să se menționează că pt ocuparea funcției de șef logistică s - a solicitat studii superioare ..doar asa puteti demonstra. Succes !
In companiile private, nu este conditionat accesul la diferite pozitii de scoala absolvita. Asa ca nu o sa dea nimeni o asemenea adeverinta.
De la vechiul loc de munca aveti un exemplar de pe fisa postului ? Daca da, verificati daca sunt trecute studiile nenecesare ocuparii acelei functii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechimea in specialitatea studiilor sandel-dorin sandel-dorin Buna seara!Am lucrat multi ani intr-o firma ca gestioanar,dar in ultimii 3 ani am trecut pe partea de contabilitate ,fara a mi se face modificarea in ... (vezi toată discuția)
Acte doveditoare vechime specialitate studii, participare concurs, ... LaurentiuAdy LaurentiuAdy Acte doveditoare vechime specialitate studii, participare concurs, cf. HG 286/2011 Speta:-angajat din 2007 firma privata comert, vanzari, servicii-functie sef ... (vezi toată discuția)
Vechimea in specialitatea studiilor ailimafamee ailimafamee Buna ziua! Va rog sa-mi oferiti, daca se poate, cateva explicatii cu privire la \"vechimea in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei ... (vezi toată discuția)