avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 304 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda Ratb
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda Ratb

Bună ziua! Am o nelămurire cu privire la amenda ratb. Astăzi am circulat împreună cu 2 prieteni,eu având abonament,iar pt ei am compostat de pe același card doar ca fără sa știu ca trebuie bifat de 2 ori pt am lua 2 calatorii. Au venit controlorii,au verificat și ni s a comunicat ca avem validat doar pt o singura persoana+abonamentul meu. Ne a explicat cum trebuia sa procedam sa compostam pt mai multe persoane apoi mi au spus ca în cazul acesta pot primi o amenda și ca cel mai bine ar fi sa plătesc pe loc 50 lei.(ceea ce nu am facut). Controlorii supărați ca nu primiseră nimic au dat de pe telefonul ala al lor o validare și mi au zis ca o sa primesc o amenda de 150lei acasă. Se poate fără proces verbal și mai ales dacă eu am abonametul valabil?o sa primesc amenda acasă?mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:08, 21 Decembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Controlorii RATB pot incheia PV contraventie in baza informatiilor din baza proprie de date,
avand in vedere ca ei au scanat abonamentul dv respectiv detin toate informatiile necesare
Am înțeles. Dar în cazul în care abonametul este valabil îmi pot trimite amenda?mulțumesc

Controlorii RATB pot incheia PV contraventie in baza informatiilor din baza proprie de date,
avand in vedere ca ei au scanat abonamentul dv respectiv detin toate informatiile necesare

Nu se contesta valabilitatea abonamentului ci aspectul ca dv pe abonamentul dv ati bifat o singura data desi in realitatea trebuia sa bifati de doua ori pentru ca ati inteles sa achitati dv c/v bilete calatorie pentru cele 2 prietene care va insoteau

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ratb linia 780 catre otopeni deepspirit deepspirit Buna ziua ! Numele meu este Daniel si as dori sa va cer un sfat daca se poate. Ieri in jurul orei 14 am luat traseul 780 catre otopeni. Am luat o cartela ... (vezi toată discuția)
Ratb amenda fara sens ! Nicolaus112 Nicolaus112 Buna seara. Ma numesc Nicolaus, Duminica 28 feb m-am urcat alaturi de viitoarea mea sotie in tramvaiul 35 de la statia Cesarom alaturi de noi au urcat numai ... (vezi toată discuția)
Amenda abuziva regia autonomă de transport Iuli81an Iuli81an Fiind intr-o vizita de 4 zile intr-un oras din provincie la intoarcere spre casa in data de 21 Mai in jurul orelor 10:30 - 11:00 am folosit unul din mijloacele ... (vezi toată discuția)