avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... inlocuire contact de munca perioada nedeterminata cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

inlocuire contact de munca perioada nedeterminata cu contract perioada determinata

lucrez de 4 ani cu contract de munca pe perioada NEDETERMINATA.acum cateva zile mi s-a spus sa semnez un contract pe perioada de 6 luni(determinata).este legal?
Ultima modificare: Miercuri, 14 Octombrie 2009
cryssy, utilizator
Cel mai recent răspuns: cryssy , utilizator 10:58, 14 Octombrie 2009
AngJtorul nu poate transforma un contra de munca pe durata nedeterminata intr-un contract pe durata determinata, codul muncii nu ii permite acest lucru
a fost o confuzie.era o colega cu acelasi nume care avea contract pe perioada determinata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim perioada determinata - nedeterminata AthenAzcv AthenAzcv Sunt angajata a unei firme de 6 luni (CIM perioada determinata), si astazi am semnat prelungirea pentru inca 3 luni (dintr-o eroare a celor de la firma, ... (vezi toată discuția)
Criterii cim determinat ,nedeterminat ContSters75393 ContSters75393 Am si eu urmatoarea nelamurire. Sunt angajat la o firma x si in urma cu aprox.un an jumate am inceput serviciul la ei cu semnarea contractului de munca pe o ... (vezi toată discuția)
Cim perioada determinata fdiana fdiana Buna ziua! Lucrez la o companie unde incheiem toate contractele de munca pe perioada determinata de 6 luni, cu prelungire tot de 6 luni. Am in prezent cativa ... (vezi toată discuția)