avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... CAND POT IESI LA PENSIE?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

CAND POT IESI LA PENSIE?

Buna ziua!
Am rugamintea daca se poate macar estimativ sa imi spuneti cand as putea iesi la pensie.Am 50 ani ,am lucrat 19 ani in rafinarie si beneficiez de 17 ani de grupa 1 de munca ,din 1984 pana in 2001,iar cei 2 ani fara grupa deoarece nu s-a mai dat grupa dupa 2001.Mai am lucrati apoi 7ani in alta unitate ,iar acum alti 6 in alta unitate.Multumesc anticipat.
Mentineaz ca cei 13 ani lucrati ulterior plecarii din rafinarie nu au grupa deleoc.
Ultima modificare: Miercuri, 27 Decembrie 2017
anatirila, utilizator
Cel mai recent răspuns: anatirila , utilizator 10:51, 28 Decembrie 2017
Femeie.
In acest caz trebuie sa precizati luna si anul nasterii.
18.10.1967
63-8 ani si 6 luni = 54 ani si 6 luni-limita de varsta
Multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Pensie JecuElena JecuElena Buna ziua! Va rog sa ma ajutati sa-mi clarific data iesirii mele la pensie. Sunt femeie, nascuta la 17 aug.1958. Am 34 de ani si 2 luni ... (vezi toată discuția)
Ani de munca si grupa Dumitru_ro Dumitru_ro Sotia mea are varsta de 54 ani, 17 ani vechime in munca din care 12 ani si 9 luni lucrati cu grupa a 2 a de munca la cati ani poate iesi anticipat la pensie ? (vezi toată discuția)
Pensie anticipata melaniavasilescu melaniavasilescu Sunt nascuta in august 1960, lucrez din noiembrie 1982 pana in prezent, am peste 16 ani grupele de munca. Spuneti-mi va rog cand pot iesi la pensie . Primii ... (vezi toată discuția)