madalina_g 
	    	Utilizator

madalina_g 
	    	Utilizator	    

violetfields 
	    	Utilizator

violetfields 
	    	Utilizator	    

madalina_g 
	    	Utilizator

madalina_g 
	    	Utilizator	    

ContSters4579 
	    	Utilizator

ContSters4579 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 katiac	                   

Buna ziua 
Va rog cu niste sfaturi si raspunsuri
  Strabunicul meu a murit acum vreo 15 ani.El avea 2 copii pe bunica si inca un baiat(unchi de-al meu de-al  ... (vezi toată discuția)
	                    katiac	                   

Buna ziua 
Va rog cu niste sfaturi si raspunsuri
  Strabunicul meu a murit acum vreo 15 ani.El avea 2 copii pe bunica si inca un baiat(unchi de-al meu de-al  ... (vezi toată discuția)

Iosua	                   

Tata si matusa mea imi pot ceda partea de teren la un notar contra unei sume de bani?  Terenul si casa  este pe numele strabunicului meu.  (vezi toată discuția)
	                    Iosua	                   

Tata si matusa mea imi pot ceda partea de teren la un notar contra unei sume de bani?  Terenul si casa  este pe numele strabunicului meu.  (vezi toată discuția)

adammarian	                   

Bunicii mei din partea mamei mele au lasat in urma decesului o casa la tara  cu 3 camere,si cateva terenuri in nordul Moldovei. 16000 mp intravilan si 16000 mp ... (vezi toată discuția)
	                    adammarian	                   

Bunicii mei din partea mamei mele au lasat in urma decesului o casa la tara  cu 3 camere,si cateva terenuri in nordul Moldovei. 16000 mp intravilan si 16000 mp ... (vezi toată discuția)