avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Corupere de minori?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Corupere de minori?

De 6 luni am o relatie cu o minoră are vârsta de 16 ani însă eu am varsta de 20 de ani am întreținut relații intime cu ea .. fata nu a fost obligată sau forțată am facut amândoi de bunăvoie eu i-am promis că o i-au de soție vreau sa plec cu ea in lume
Dacă ar face la poliție plângere părinții ei ar putea sa ma bage la corupere de minori?
Ultima modificare: Luni, 1 Ianuarie 2018
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 09:19, 2 Ianuarie 2018
Impliniti 16 ani sau 15 ani?
Daca are/avea peste 15 ani nu se pedepseste decat daca aveati autoritate asupra ei (profesor, tutore, etc.) sau intrati la proxenetism.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este sau nu este corupere de minori ??? Maryus19 Maryus19 Buna ! Am 19 ani iar prietena mea are 15 ani si 4 luni. In urma cu 2 luni am intretinut relatii sexuale cu ea , mentionez ca a fost deacord , chiar a insistat ... (vezi toată discuția)
Se constituie corupere de minori? Baciualex Baciualex Buna ziua! Eu am 23 de ani iar iubita mea 15 ani împliniți. Nu am si nu avem de gând sa întreținem relații sexuale de nici o natura. Tot ce sa intamplat ... (vezi toată discuția)
Relatiile sexuale cu un minor gabi1ro gabi1ro Buna. Am o nelamurire. Baiatul (fiul) in varsta de 16 ani impliniti a unui amic de al meu a intretinut relatii sexuale de mai multe ori cu un major in varsta ... (vezi toată discuția)