avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de urmas pt copii
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de urmas pt copii

Buna ziua.sotul meu a decedat in data de 10 decembrie 2017 a varsta de 42 ani.a lucrat doar trei luni.impreuna avem doi copii de 14 respectiv 15 ani.la data decesului sotul meu nu era asigurat.intrebarea mea este pot copiii beneficia de pensie de urmas???multumesc

Alte discuții în legătură

Daca esti vaduva ai drept la pensie de urmas? Dorel Munteanu Dorel Munteanu Sant vaduva de 10 ani fara pensie de urnas fara nici un loc de munca fara nici un ajutor din partea statului.....chiar daca sotul meu are vechime cand a ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas anca33a anca33a buna ziua vreau sa ma lamuriti cu aceasta problema | daca sotul persoanei care mi-a cerut parerea a murit in urma cu 10 ani iar doamna nu are nici un venit ... (vezi toată discuția)
Ajutor inmormantare, sau pensie de urmas? elena cailean elena cailean am o sora care a ramas vaduva, in urma cu 2 luni.ea a fost casatorita cu sotul ei 25 de ani, nu au avut copii impreuna, doar ea are un copil dinainte de ... (vezi toată discuția)