avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua am si eu ot intrebare incepand cu ce luna se ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua am si eu ot intrebare incepand cu ce luna se face plata pentru indemnizatie pt copil dar si alocatie daca eu depun actele luna asta iar concediul s.a terminat luna trecuta pe ce cate luni se ppp

Incepand cu ce luna se face plata indemnizatie pt crestere copil pe cate luni si alocatie

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil alinadrapa alinadrapa buna ziua, cine poate sa ma lamureasca si pe mine???? Am depus cererea de alocatie a copilului si cererea de indemnizatie de crestere in aceeasi data (25 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie copil nou nascut l_cipry_v l_cipry_v vreau sa stiu copilul este nascut pe 25 iunie si indemnizatia de cand se da nu de la data nasterii copilului? (vezi toată discuția)
Plata prima luna de alocatie a nou nascutului!!! buzurinn buzurinn Buna ziua, am si eu o nelamurire, am fost sa depun dosarul de alocatie si indemnizatiea fetitei ( nascuta 03.07.2013 ) iar doamna de la oficiu mi-a spus pe un ... (vezi toată discuția)