avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale POT DEPUNE PLANGERE PENALA SI CE CONSECINTE SUNT ?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

POT DEPUNE PLANGERE PENALA SI CE CONSECINTE SUNT ?

Doresc sa depun o plangere penala ( in calitate de contabil al unei societati comerciale) impotriva unuia din asociatii firmei care a furat din societate - am dovezi respectiv filmari video cu care pot sa demonstrez . Celalalt asociat si totodata si administratorul firmei nu mai este in viata . Stia de situatie , dar asociatul fiind fiul sau , nu a depus plangere impotriva lui .
Cel mai recent răspuns: ÞUCMEANU SIMONA MARIA , utilizator 11:04, 5 Ianuarie 2018
Puteti depune denunt.
Si denuntul unde se depune ? Si ce implica acest lucru ? El are o firma acum unde este asociat , nu stiu daca si administrator . Cine va face urmarirea ? Eu vreau sa stopez cu acest lucru vanzarea societatii pe care a devalizat-o si care eu si cu tatal lui , care acum trei luni a decedat , am readus-o pe calea buna . Eu doresc sa iau societatea de la el dar acum nu am banii necesari sa ii platesc . Cu acest demers pot sa stopez acest lucru pentru o perioada cat sa fac rost de bani ca sa-i dau ? Pe el nu il intereseaza faptul ca tatal lui a decedat ( subit ) el vrea doar banii si atat . Suma este foarte mare ( 70.000 Euro ) dar doresc in memoria tatalui lui sa duc mai departe aceasta societate . Va multuesc .
Buna seara , doream sa stiu daca imi puteti raspunde la comentariul pe care l-am facut referitor la raspunsul d-tra "de a depune un denunt " . va multumesc .
Denunţul este încunoştinţarea făcută de către o persoană fizică sau juridică despre săvârşirea unei infracţiuni.
Inteleg ca nu sunteti vatamat prin savarsirea acelei infractiuni, dvs fiind doar contabilul societatii.
Denuntul se depune la politia sau parchetul competent.
Va multumesc de raspuns . Dar tot nu mi-ati raspuns daca pot sa intarzii cu aceasta actiune luarea unei decizii de catre el pana voi face rost de bani . Ce nu v-am spus este ca el e de acord sa-mi vanda mie dar vrea "" IERI "" . Juridic vorbind daca se poate opri o actiune a lui . Nu sunt parte vatamata , dar eu am fost concubina tatalui si am adus bani in societate prin vanzarea casei si a masinii mele . Dovada sta in dispozitiile de incasare catre societate cu care am contribuit la readucerea pe linie de plutire a societatii . Oricum va multumesc pentru raspuns .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Greseli ale administratorului srl vulpasin1951 vulpasin1951 Un administrator de SRL, cu 2 asociati: RESPECTIV 80% ŞI 20% 1. preda bilanturile contabile anuale fără AGA 2. repartizeaza venitul anual fara AGA 3. ... (vezi toată discuția)
Termene si diferente intre situatii oanaportar oanaportar Fratele meu lucreaza intr-o institutie care are domeniul de activitate: agricultura. De ceva timp, un satean nemultumit a facut o cerere catre institutia ... (vezi toată discuția)
Cum fac o sesizare la parchet anonymous1209 anonymous1209 Buna ziua, Cum pot sa fac o sesizare cu dovezi, fără a fi implicat deoarece ma tem pentru familia mea. Am dovezi ca mai multe persoane au constituit un grup ... (vezi toată discuția)