Buna ziua. Am si eu o intrebare...Lucrez de 10 ani intrun centru comercial din Constanța,la casă. In acesti ani nu am avut nicio reclamatie,de la nici un client. Ieri a venit un bărbat,nervos,cum ca nu sunt un anumit tip de sacosi pe casa mea,mentionez ca abia iesisem din inventar,intrasem pe casă,abia o deschidesem... i am vorbit calm si decent,spunandu-i situatia(abia deschidem casa),la care el nervos imi spune "Stii cine sunt eu?Sunt soțul lui C.B"(managera caselor din tot acest centru comercial,tot cu vechime in aceasta societate)... i-am spus detașată"domnule acesta nu este un motiv sa imi vorbiti asa",Apoi a ridicat iar tonul.si a spus ca merge sa imi faca reclamație...dupa 30 de minute,managera C.B(sotia dansului),ma cheama in birou sa ma munstre ca ce nu imi convine,ca de am fost asa indiferenta cu soțul ei. I-am explicat cum a fost cu sacosele si i-am zis sa imi aratate vreo reclamatie de la vreun client,in tot acesti ani de cand activez ca casiera in acest centru comercial. Mi-a spus sa ies din birou. Mentionez ca aceasta persoana,manager,nu ii convine ca o alta șefa a vrut sa ma promoveze in decursul anului trecut,iar ea nu a fost de accord. Sotul dansei nu a facut nicio reclamație pana acum,la locul meu de muncă. As dori sa stiu daca este normal sa ma port preferențial cu rudele sefelor mele,daca ea a actionat bine,munstrandu-ma doar cu privire la soțul ei,ca i-am vorbit detașat(ttebuia sa ii dau importanța,desi erau clienti in spatele lui,persoane care asteptu la rand,la casa) si ce as putea face??? Mie mi se pare un abuz...aceasta persoana nu ma suporta demult timp,doar ca acum cu soțul danseia a arătat... multumesc
Este posibil?
Suzette47
Buna ziua..Maine ar fi trebuit sa continui o promotie insa azi am fost chemata la sediu de catre firma cu care colaboram pentru o promotie..Povestea incepe ... (vezi toată discuția)