avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1382 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Profesii liberale sau afacere?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Profesii liberale sau afacere?

Buna ziua.
Am o nelamurire:Ca technician sunet live in cluburi ma incadrez la profesii liberale,sau trebuie sa deschid o firma?
Si oare care ar fii forma de persoana juridica mai convenabila? (in viitor a-si dori sa-mi fac si un studio de inregistrari),
Va multumesc mult pentru ajutorul acordat.
Ultima modificare: Joi, 4 Ianuarie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Diploma licentiere angajare razvan000 razvan000 Buna ziua, pentru a deschide o firmă, cu codul CAEN 5920 activitati creative: activitati de inregistrare si editare muzicală, ca si inginer de sunet, ... (vezi toată discuția)
Video chat legislatie liviutoma liviutoma buna ziua,as dori sa deschid un studio video chat si vreu sa stiu cum anume sa o fac legal,cu firma contracte,contabil,itm,sunt multe...cu partea tehnica ma ... (vezi toată discuția)
Consultatii juridice prin firme de consultanta ContSters120042 ContSters120042 Cum am promis, va ascult, domnul coleg. Ca sa lamurim si cititorimea, dansul colegul enumera printre prestatorii de servicii legale cabinetele de avocatura, ... (vezi toată discuția)