avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1371 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... intimat- parte civila pentru Apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

intimat- parte civila pentru Apel

Am fost parte civila intr-un proces penal de inselaciune- ( la care am fost supusa in 2011- si pe care am vrut sa o sterg din memorie ) -cu 5 parti civile , 3 vatamate si 2 inculpati, care s-a incheiat in decembrie 2017 cu stabilirea vinovatilor (cei 2 inculpati) , pedepse, si sumele pe care trebuie sa le dea fiecarei parti civile , mie revenindu-mi suma de 1000lei .
Acum , in ianuarie 2018, am primit citatie la curtea de apel in calitate de intimat .
Intrebarea mea este daca sunt obligata sa ma duc, sau daca pot sa ies si in acest stadiu al procesului.
Multumesc. cu recunostinta.
Ultima modificare: Joi, 4 Ianuarie 2018
costandas, utilizator
Cel mai recent răspuns: costandas , utilizator 23:24, 4 Ianuarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apel ce nu vizeaza inculpatul unulaltul unulaltul Buna ziua. Intr-un dosar penal ce are ca subiect inselaciunea instanta de fond a dispus incetarea procesului penal in ceea ce ma priveste, ca urmare a ... (vezi toată discuția)
Ajutorrrrrrrrrrrr BOGDAN EUGEN BOGDAN EUGEN IN PRIMUL RAND VA SALUT, AM O MARE DILEMA! AM PRIMIT O CITATIE CARE SUNA CAM ASA:EU X, IN CALITATE DE PETENT, IN PROCES CU PERSOANA Y IN CALITATE DE ... (vezi toată discuția)
Recurent-inculpat Fddd1 Fddd1 Buna seara!!! Ma aflu in stadiu de recurs cu un proces de ifractiuni privind circulatia pe drumurile publice si vatamarea corporala din culpa art 184 cp.Am ... (vezi toată discuția)