avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare diferenta taxa auto dupa achitare prima ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare diferenta taxa auto dupa achitare prima transe in mai 2016

Ce demersuri trebuiesc intreprinse pentru recuperarea diferentei de taxa auto platita in 2007 din care s-a virat prima transe prin cont bancar in mai 2017 ?
Ultima modificare: Vineri, 5 Ianuarie 2018
Cristi_florescu, utilizator

Alte discuții în legătură

Restituire taxa auto Ana Oniga Ana Oniga Am facut toate demersurile pentru restituirea taxei auto si acum mi se restituie in perioda de ,5 ani.Intrebarea mea este urmatoarea: daca anul trecut pe 15 ... (vezi toată discuția)
Dobanda in cazul executarii silite? pacurariu maria pacurariu maria Buna ziua Am si eu o nelamurire.....Am fost executata silit de o banca......Am platit in 3 transe lunar dupa cum m-am inteles cu executorul,fara ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto n_roxxanne n_roxxanne Daca am platit taxa auto pentru prima inmatriculare a unei masini cumparata in Romania dar adusa de afara in luna iulie 2014 pot cere recuperarea ei?multumesc. (vezi toată discuția)