avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Dacă o sa mai primim reținerile de 25% retinuti în ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Dacă o sa mai primim reținerile de 25% retinuti în 2010-2012ce trebuie sa fac ca sa recuperez suma

Ce trebuie sa fac ca sa recuperez suma de bani care mia fost reținută în anul 2010-2012 ce 25 %lucrez la scoala m.kogalniceanu Tulcea
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:46, 5 Ianuarie 2018
Nu prea mai aveti ce sa faceti acum ... dreptul la actiunea in instanta s-a prescris.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperarea sumelor taiate din salariu dorina58 dorina58 Buna ziua, vreau sa stiu , daca poate cineva sa-mi spuna , care sunt pasi de urmat prin care se pot recupera sumele taiate din salariu in urma masurilor luate ... (vezi toată discuția)
Daune morale si materiale balaceanustefan balaceanustefan buna ziua,in urma cu 5 ani am avut un accident de munca in urma caruia am ramas fara vedere definitiva la ochiul drept.cand am avut accidentul am fost operat ... (vezi toată discuția)
Recuperare 15% indemnizatie crestere copil marinelaman marinelaman Buna ziua. Am nascut in anul 2010 si din indemnizatia de crestere copil ( care era de 85% din venitul net) mi s-a retinut 15% pana la sfarsitul anului. ( ... (vezi toată discuția)