avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Infiintare punct de lucru ONG
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Infiintare punct de lucru ONG

Buna ziua! Reprezint o organizatie din Bucuresti care doreste infiintarea unui punct de lucru in judetul Tulcea. La punctul de lucru va avea activitate o singura persoana. Inteleg din discutiile de pana acum pe subiect ca nu este nevoie decat de depunerea unei declaratii la ANAF (Tulcea, ma gandesc). Ma ajuta cineva, va rog cu o confirmare si un link catre declaratia necesara? Mentionez ca nu vrem sa cream o sucursala, ci doar un punct de lucru, de unde sa operam anumite activitati, nu ne trebuie personalitate juridica distincta, etc. Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 04:49, 17 Februarie 2018
Completati si depuneti formularul 061 "061 Declarație privind sediile secundare" aprobat prin Ordinul ANAF 3725/2017 [ link extern ] .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarare punct de lucru la anaf. ionela11 ionela11 Buna ziua O societate comerciala cu sediul social in Vaslui, deschide un punct de lucru in Iasi. Intrebarea mea este unde se declara punctul de lucru la ... (vezi toată discuția)
Sucursala ong? Refined Refined Buna Ziua tuturor, Problema mea este urmatoarea: Am infiintat un ONG, un centru de ingrijire persoane varstnice, ce are sediul (social) in sectorul 4. ... (vezi toată discuția)
Declarare punct de lucru anaf 2021 ionela11 ionela11 Situatia este urmatoarea: ce trebuie sa faca o firma pentru a declara un punct de lucru la ANAF ?....firma are sediul social intr un judet si punctul de lucru ... (vezi toată discuția)