avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Există vreo penalitate pentru cumparator pe care ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Există vreo penalitate pentru cumparator pe care trebuie să o plateasca vanzatorului in cazul in care banca vireaza mai tarziu banii ?

Problema e că am facut credit imobiliar cu ipoteca prin BCR. Totul a fost ok pana cand, dupa ce am semnat contractul de vanzare-cumparare, banca a observat că nu apare pe extrasul de carte funciara adresa completa a casei. Au amanat virarea banilor către vanzator. Noi am demarat procedura pentru actualizarea datelor deși asta trebuia facuta de fostii proprietari dacă se verificau extraselor lor de carte funciara. Acum au început amenintarile din partea fostilor proprietari cu avocat si executor. Pe deasupra, vor să le platim si rata creditului lor la casă (aceeasi pe care am cumparat-o noi) pe motiv că s-a intarziat virarea banilor. Ne pot obliga legal sa platim banii astia?
Ultima modificare: Vineri, 5 Ianuarie 2018
CCT12, utilizator

Alte discuții în legătură

Cumpararea unui apartament ipotecat Evelyne31 Evelyne31 Buna ziua, As vrea sa intreb cum se poate proceda in cazul in care vreau sa cumpar un apartament care este ipotecat. Ce acte trebuie sa imi aduca ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare Lumiz Lumiz La semnarea contractului de vanzare cumparare a unui apartament ipotecat extrasul din xartea funciara trebuie sa fie fara obligatii. Mentionez ca am semnat un ... (vezi toată discuția)
Apartamentul pe care doream sa-l cumpar am descoperit ca are 4 (patru) ipoteci ascunse de catre vanzator! vioricaw vioricaw M-am oprit la un apartament in zona centrala a Timisoarei care mi-a placut foarte mult si era la un pret corect, Am vizionat de 4 ori si am pus toate ... (vezi toată discuția)