avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Celule stem
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Celule stem

Buna ziua,am si eu o problema,am nascut in noiembrie 2016 si la nastere am recoltat celule stem,cordon ombilical+sangele meu...cordonul ombilical mi-a fost stricat,nu se stie de catre cine,eu am vrut sa ajung la o intelegere cu ei si le-am propus fie reziliem contractul,fie platesc pe jumatate pt ca mai am jumatate de proba,bineinteles nu au fost de acord,mentionez ca eu contractul nu l-am semnat,am semnat decat pt primire kit de recoltare,intrebarea mea este am sanse sa castig procesul daca ii dau in judecata?mentionez ca pe factura care o primesc de la ei este trecut sange cordon ombilical+sangele meu...

Alte discuții în legătură

Nerespectare contract prelevare celule stem la nastere tidaniel tidaniel Buna ziua, Am încheiat un contract de prelevare celule stem la naștere cu o bancă de celule stem din România în urmă cu câteva luni. Banca are ... (vezi toată discuția)
Tva servicii medicale Oana Dobre Oana Dobre Bună ziua. Dacă pe factura emisa pentru plata anuala a celulelor stem apare la explicații: servicii medicale Stem recoltare și stocare se aplica TVA de 19 ... (vezi toată discuția)
Suspendare contract celule stem (firma este anchetata penal) sflori13 sflori13 Buna ziua, Ma aflu intr-o situatie dificila si, aparent fara iesire. Anul trecut am semnat un contract de recoltare si depozitare celule stem din cordonul ... (vezi toată discuția)