avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act vanzare cumparare teren agricol
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act vanzare cumparare teren agricol

Buna ziua. Am cumparat un teren agricol cu o chitanta de mana.Proprietarul nu are la acest teren cadastru facut. in chitanta de mana am specificat ca ,cadastru sa il fac eu.Ce trebuie facut ca eu sa pot sa fac cadastrul in numele meu .VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: prepeleac , utilizator 11:44, 6 Ianuarie 2018
Nu puteti face cadastrul daca nu aveti acte de proprietate pe acel teren.Chitanta de mana nu se pune. Proprietarul trebuie sa-si faca cadastrul si concomitent contract de vanzare cumparare la notar. Costurile le achitati dvs, daca asa v-ati inteles.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumpararea unui imobil dobandit prin mostenire. lore60 lore60 Buna seara! Niste sfaturi ,daca se poate. Fratele meu a cumparat o casa + ceva teren de la o persoana care a dobandit-o prin mostenire de la parinti(tatal ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren trecut in registrul agricol roxaP roxaP Am descoperit acum acest forum, care mi se pare foarte interesant. As avea nevoie de un sfat in legatura cu vanzarea unui teren ale carui acte de proprietate ... (vezi toată discuția)
Posesie teren morariu1957 morariu1957 In anul 2006 am cumparat o parcela de pamint arabil in suprafata de 1000 m in intravilanul localitatii in baza unei chitante de mina cu martori ,nu am putut cu ... (vezi toată discuția)