avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident rutier cu victime
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident rutier cu victime

În urma unui accident rutier.Am suferit numeroase fracturi..Am avut coaste rupte, fractura cervicala, apa la plamani am stat internat 3 luni în spital, iar celălalt pasager a murit pe loc Șoferul nu a avut nimic , au bani însă și au tot umblat pe la psiholog ca nu e în toate facultățile mintale, e sub tratament și nu poate da declarația sa se termine procesul...Dar inca conduce cu masina.Cat poate amână terminarea procesului cu acest diagnostic? Poate amână la nesfârșit? Poate conduce masina dacă nu e în toate facultățile mintale?
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Ianuarie 2018
Roxxy2020, utilizator
Cel mai recent răspuns: Roxxy2020 , utilizator 16:15, 7 Ianuarie 2018
Ar trebui sa angajati un avocat specializat in drept penal pt a va reprezenta interesele,nu se intelege daca dosarul se afla inca la politie sau autorul a fost trimis in judecata,
Mulțumesc! Nici noi nu știm exact care e treaba ! La mulți ani !CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Ar trebui sa angajati un avocat specializat in drept penal pt a va reprezenta interesele,nu se intelege daca dosarul se afla inca la politie sau autorul a fost trimis in judecata,

Mulțumesc! Nici noi nu știm exact care e treaba ! La mulți ani !CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Este încă la politie.din martie
2017 ! CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier cu victime. care ar fi varianta mai rapidă pentru obținerea despăgubirilor? Roxxy2020 Roxxy2020 În martie 2017 am fost implicat într un accident.Eu eram în dreapta ,iar în spate era un băiat care a murit pe loc!Cel de la volan a plecat acasă și de ... (vezi toată discuția)
Accident rutier Roxxy2020 Roxxy2020 În martie 2017 am fost implicat într un accident.Eu eram în dreapta ,iar în spate era un băiat care a murit pe loc!Cel de la volan a plecat acasă și de ... (vezi toată discuția)
Daune morale si materiale Allexandru Allexandru Pe data de 3 nov.a.c.am fost implicat intr-un accident rutier ai exact am fost lovit cand ma aflam langa masina mea.Cel care m-a lovit avea o alcolemie de 0,73 ... (vezi toată discuția)