avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1402 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Somatie de plata pe 2012 pentru taxe deja platite
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Somatie de plata pe 2012 pentru taxe deja platite

Buna ziua,

Probabil ma numar printre zecile de mii de persoane care au primit din partea ANAF o somatie de plata pentru asigurarile sociale din 2012.
In 2012 eu am avut un contract de drepturi de autor si, ca in fiecare an, am facut declaratia 200 si la sfarsitul fiecarui an am achitat taxele, ca orice cetatean care vrea sa fie la punct cu toate darile fata de stat.

Eu am platit si declarat veniturile in baza fisei fiscale eliberate de compania pentru care lucram la acea vreme. (foto)
Nu inteleg de ce in 2018 ANAF imi cere aprox 1300 lei pentru lunile iulie - decembrie 2012. Suma e socanta si nu inteleg cum de pana acum nu am primit nicio notificare, in toti acesti ani, vazand ca nici ei nu au realizat in 2013 ca "nu as fi platit" toate taxele.

Eu, din 2013, locuiesc in strainatate, unde am si domiciliul. In momentul de fata am doar pasaportul de cetatean roman cu domiciliul in strainatate si o notificare de plata din 2012, care a fost ridicata de la posta de parintii mei.

[ link extern ]

Poate fi o eroare?

Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Obligatie de plata cas, desi sunt rezident in strainatate. Arianrod Arianrod Buna ziua, As avea nevoie de o indrumare in ceea ce priveste o obligatie de plata emisa de ANAF. Sunt rezident in Italia din anul 2013, nu detin nicio ... (vezi toată discuția)
Cat platesc la casa de sanatate ManWithoutQualities ManWithoutQualities Buna ziua, Inteleg ca plata asigurarii medicale CAS este obligatorie pentru cei cu domiciliul in tara. Am verificat online la casa de sanatate si CNP-ul ... (vezi toată discuția)
Notificare anaf la adresa gresita / rezident fiscal in alt stat membru ue ContSters416163 ContSters416163 Buna ziua. Se pare ca am primit o notificare de la ANAF la adresa din Romania unde nu mai locuiesc (am domiciliul permanent intr-o tara membra UE, sunt ... (vezi toată discuția)