avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Notificare ANAF la adresa gresita / rezident fiscal in ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Notificare ANAF la adresa gresita / rezident fiscal in alt stat membru UE

Buna ziua.

Se pare ca am primit o notificare de la ANAF la adresa din Romania unde nu mai locuiesc (am domiciliul permanent intr-o tara membra UE, sunt posesor al unui pasaport romanesc cu domiciliul in strainatate). Notificare este legata de plata anumitor taxe din 2012 pentru depozite bancare (nu se specifica detalii).

Doresc sa aflu referinte legate de obligatiile mele in acest context.
Orice sprijin este apreciat.

Multumesc anticipat.
E bine sa corespondati cu ANAF-ul care v-a trimis titlul. Impozitele de venitul din dobanzi la banci se retine direct la sursa (banca )

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport crds si declaratia de rezidenta fiscala Wizz Wizz Daca am obtinut in 2018 pasaportul CRDS, mai este necesar sa depun formularul de schimbare a rezidentei fiscale? Intreb fiindca presupune un efort (traduceri, ... (vezi toată discuția)
Pasaport cetatean roman cu domiciliul in strainatate, se poate evita statutul acesta ? dan_daniel dan_daniel Sunt cetatean roman, locuiesc intr-o tara UE de vreo 3 ani de zile unde am obtinut si rezidenta. Pasaportul romanesc mi-a expirat acum 1 an si jumatate dar ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata pe 2012 pentru taxe deja platite Arianrod Arianrod Buna ziua, Probabil ma numar printre zecile de mii de persoane care au primit din partea ANAF o somatie de plata pentru asigurarile sociale din 2012. In ... (vezi toată discuția)