avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Contributii PFA/IF
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Contributii PFA/IF

Care este acum venitul maxim estimat pina la care nu se plateste contributia la casa de pensii ? in ultimii ani a fost de 8000 de lei . cota minima de plata la sanatate si casa de pensii cat este ? la CAS a fost 79 de lei in 2017 , iar la CASS de 288 de lei . acum cat este si cum se calculeaza ? la CASS stiu ca se calcula in baza salariului mediu brut inmultit cu 5 . Impozitul trimestrial se calculeaza tot in baza venitului estimat si cat este acum cota de impozitare ?
Ultima modificare: Duminică, 7 Ianuarie 2018
cristy1110, utilizator

Alte discuții în legătură

Contributii pensii, sanatate pfa slade_green2000 slade_green2000 Buna ziua. Mi-am deschis un PFA si am inteles ca trebuie platite taxe de 10,5% si 5,5% pentru pensii si casa de sanatate. As vrea sa stiu daca aceste taxe se ... (vezi toată discuția)
Cas si somaj dupa noua oug mariana calin mariana calin Pentru PFA independent cu carte de munca si implicit taxe platite (CAS, CASS, somaj) in alta parte, ce trebuie sa fac avand in vedere noua OUG 58? Se depun ... (vezi toată discuția)
Calcul cas si cass Diana ionela Timoscov Diana ionela Timoscov Administratorul unei intreprinderi individuale poate sa se angajeze cu carte de munca pe propria lui II. La inceputul anului am depus declaratiile 200,220 .Cum ... (vezi toată discuția)