avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Achizitie intracomunitara
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Achizitie intracomunitara

Buna ziua! Sunt administratorul unei firme neplatitoare de TVA si doresc sa achizitionez aparatura foto ( aparatura ce nu va fi revanduta, va fi folosita in cadrul companiei) de la o firma din UE, cu valoare de aproximativ 20.000E. Ideea e ca eu doresc sa achit firmei respective valoarea totala cu tot cu TVA-ul tarii respective fara a mai achita TVA in Romania. Exista vreo metoda prin care se poate face asa ceva?

Alte discuții în legătură

Firma din anglia imi cere vat nr, eu sunt neplatitor tva natarau natarau Buna ziua! Vreau sa achizitionez din Anglia niste produse, pe care sa le revand in Romania catre alte companii. Firma mea este deocamdata neplatitoare de ... (vezi toată discuția)
Tva la achizitii intracomunitare de marfuri ionam_2002 ionam_2002 Buna ziua, Sunt o firma nou infiintata, la data de 28 iunie 2015, neplatitoare de tva. Doresc sa achizitionez haine din UE, pe care le revand in Romania, ... (vezi toată discuția)
Tva intracomunitar radujit radujit Buna ziua, Am si eu o intrebare: societatea la care lucrez, are in obiectul de activitate productia de mobila. In cazul barelor de fier utilizate ca material ... (vezi toată discuția)