avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1557 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Eliberare certificat divort original +apostila
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Eliberare certificat divort original +apostila

Buna ziua ! Am si Eu o nelamurire in privinta unei eliberari judecatoresti. (original certificat divort+apostura) Cum as putea proceda sa le ridic ? Sunt plecat In strainatate si as vrea sa va intreb :trebuie sa fac o programare online sau daca merg direct la judecatoria unde am avut procesul sa le ridic ? Si cat dureaza cu aproximatie? Eu dentin In momentul de fata doar copii la certificatul de divort. Apostura este pentru o a doua casatorie. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 14:56, 8 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
De la judecatorie, conform legii romanesti, obtineti un exemplar sau mai multe de SENTINTA de DIVORT LEGALIZATA. Pentru asta puteti sa imputerniciti un avocat care sa le obtina pana veniti.
Apostilarea se va face la Tribunalul din capitala judetului unde s-a judecat divortul.
Tot avocatul va poate ajuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalizare sentinta divort RuxandraSidoric RuxandraSidoric Buna ziua, Am divortat anul trecut, decizia a fost finala( În baza art. 373 lit. a coroborat cu art. 374 din Codul Civil sa declarat desfăcută ... (vezi toată discuția)
Referitor la inregistrare hotarare divort pronuntata in sua coldmountain coldmountain Buna ziua, as dori sa aflu care este procedura prin care un cetatean roman (avand si cetetanie americana) poate inregistra la starea civila din Romania ... (vezi toată discuția)
Legalizarea divortului extracomunitar stoianav stoianav Buna ziua! As dori o lamurire daca este posibil, la problema mea si anume: Am fost casatorita cu un cetatean japonez, de care am divortat in mai 2012. ... (vezi toată discuția)