avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... recuperare taxa rovigneta
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

recuperare taxa rovigneta

Buna seara ,
va rog ,
1. am vindut o autoutilitara pe 02.01.2018 pentru care am achitat taxa de rovigneta in noiembrie 2017. Diferenta de taxa din 01.01.2018 pina expira in noiembrie cum o recuperez avind in vedere ca CNAIR nu restituie diferenta?
2. Taxa pe mijlocul e transport pentru 2018 a fost achitata de catre mine , intrucit asa mi-au cerut cei de la taxe si impozite.
Cum recuperez cele doua sume? este corect sa fac factura si daca da cu TVA sau fara ?
cu multumiri
paula

Alte discuții în legătură

Achizitie auto din germania. taxe? auricius auricius Buna ziua.Doresc sa achizitionez o autoutilitara noua din germania ,printr-un credit de investitii de la o banca din tara.Firma din germania imi va factura ... (vezi toată discuția)
Vanzare mijloc fix tatiana1 tatiana1 In luna ianuarie 2010 a fost achizitionat un mijloc fix in valoare de 17597 pentru care a fost calculata amortizare pana in luna octombrie 2010 de 1386 si ... (vezi toată discuția)
Amenda pt lipsa rovigneta dinumarcel dinumarcel Buna ziua, Sunt persoana fizica si am avut un autoturism Dacia Solenza pe care l-am vandut unei alte persoane fizice in 11-05-2016. Am facut contract de ... (vezi toată discuția)