avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... decizie suspendare CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

decizie suspendare CIM

Buna ziua!
Spune-ti-mi si mie, va rog, cum tb sa sune decizia de suspendare a CIM in cazul in care salariatul vrea doar o zi de concediu fara plata?
Va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: pakos , utilizator 17:07, 15 Octombrie 2009
Parerea mea e ca pentru o zi concediu fara plata nu se intocmeste decizie suspendare.
Pai in pontaje apare cu o zi in minus..Acum eu cum justific ziua resp? Multumesc.
Eu consider ca acest tip de concediu este o suspendare in sine, oarecum similar cu concediul medical.
Sigu nu trebuie sa facti act aditional de suspendar. Se va scrie in carte de munca la sfarsit exact cate zile de CFS a avut salariatul respectiv.
Cartile de munca ale salariatilor sunt la ITM.
Da. Si atunci, pe baza statelor de plata se inscrie in cartea de munca , la sfarsit, numarul de zle de concediu fara salariu, invoiri, absente nemotivate.

Alte discuții în legătură

Incetare cfs neon butterflies neon butterflies DACA UN MUNCITOR A INTRAT IN CFS CU ART 54 CM INCEPAND CU 18 08 ANUL CURENT SI O VENIT PE SANTIER DE LA DATA DE 01 OCT DAR NU A ANUNTAT PE NIMENI CE TREBUIE ... (vezi toată discuția)
Act aditional de suspendare pt. "invoit" ? oti oti In cazul "invoirilor" adica salariati care nu mai au zile de concediu dar imi vin cu cereri de invoiri pentru diverse probleme personale... suntem obligati ... (vezi toată discuția)
Revisal concediu fara plata danyyyyy danyyyyy buna ziua, cum se inregistreaza in revisal concediu fara plata, nici nu stiu daca se inregistreaza si daca se inregistreaza unde trebuie sa se scrie de ex. o ... (vezi toată discuția)