Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
In cazul "invoirilor" adica salariati care nu mai au zile de concediu dar imi vin cu cereri de invoiri pentru diverse probleme personale... suntem obligati sa facem acte aditionale de suspendare a contractelor de munca si sa le inregistram la ITM? chiar pentru doua sau trei zile de invoit ?
Am fost obligati dupa un control sa facem aceste acte aditionale retroactiv pentru o saptamana de "invoit" in anul 2006 in cazul mai multor salariati -a momentul respectiv acestia nu au facut cerere scrisa ci doar au fost pontati-mai mult salariatii au lichidat demult (nici nu am cum sa-i contactez ca sa faca acele cereri de invoiri in baza carora sa inregistrez actele aditionale de suspendare) iar cartile de munca sunt inchise.#-o
problema mea este ca nu mai am cum sa gasesc acele persoane dupa 2 ani ca sa-mi scrie de mana cererile in baza carora sa pot inregistra acte aditionale de suspendare
problema mea este ca nu mai am cum sa gasesc acele persoane dupa 2 ani ca sa-mi scrie de mana cererile in baza carora sa pot inregistra acte aditionale de suspendare