avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Ce se întåmpla cu mine?
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Ce se întåmpla cu mine?

Bună seara, daca firma de unde am intrat în maternal intră în însolvență sau dă faliment, ce se întâmplă cu mine şi ce mă îndrumați să fac???

Alte discuții în legătură

Societate in insolventa florenta_22 florenta_22 Buna ziua, La societatea \"x\" si \"y\" avem acelasi administrator, \"x\" intra in insolventa, furnizorul de gaze a intrerupt furnizarea de gaze, firma \"x\" ... (vezi toată discuția)
Angajata insarcinata si firma in insolventa delyya delyya buna seara,sunt insarcinata in 8 sapt.,firma la care am lucrat intra in insolventa,eu am anuntat firma in scris cu privire la starea mea.momentan sunt in ... (vezi toată discuția)
Valabilitatea unei facturi cu un dezvoltator in faliment seti seti Ce se intampla cu un contract de vanzare-cumparare pentru un apartament insotit de o factura fiscala prin care cumparatorul se obliga sa achite contravaloarea ... (vezi toată discuția)