avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... fond funciar
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

fond funciar

:( Acum mi-a ajuns un raspuns de la comisia judeteana privind solutia negativa a contestatiei mele formulata ca urmare a respingerii cererii de reconstituire a 2 ha de teren agricol, pentru motivul ca antecesorii nu au solicitat terenul iar eu as fi depus cererea tardiv - 2017.

m-au indrumat sa formulez o cerere pe instanta.

ma puteti ajuta cu niste idei? formulare chiar? nu as putea rezolva totusi fara instanta problema? ma gandeam sa vb cu un inginer topo care sa faca o schita si paote prin minune sa ma intabulez pe teren. Nu as dori sa cheltuiesc prea mult cu expertizele. am avut experiente... si costa greu buzunarul. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Actiune rectificare titlu proprietate danutelu danutelu Detin un titlu de proprietate pentru un teren si in registru agricol figurez cu o suprafata mai mare decat in titlu. Pot formula o actiune pentru rectificare ... (vezi toată discuția)
Pe fond funciar --intabulare la cf dupa iesire din indiviziune prin decizie din instanta. CeciliaG CeciliaG Buna ziua , Incerc sa formulez cit mai pe scurt intrebarea mea pe \"o speta \" de fond funciar care e luuunga : Avem cazul unui teren agricol de ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate rallu28 rallu28 Buna ziua. As dori daca se poate sa imi raspundeti sau sa imi oferiti solutii pentru urmatoarea speta: In anul 2007 , numitei B.A i s-a recunoscut dreptul de ... (vezi toată discuția)