avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Activitate composesorat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Activitate composesorat

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca activitatea unei obste de mosneni in devalmasie [composesorat] este considerata activitate fara scop patrimonial [ONG] sau activitate economica [SRL],iar daca se incadreaza la SRL,ce fel de impozit se aplica in 2018: profit sau microintreprindere? Multumesc
Ultima modificare: Joi, 11 Ianuarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:35, 11 Ianuarie 2018
Tineti contabilitatea ca la un ong cu activitati economice si deci platitoare de impozit pe profit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Composesorate Iulia Malis Popa Iulia Malis Popa Buna ziua. Am intalnit o situatie in care se doreste incheierea unor contracte de inchiriere avand ca obiect terenuri ce fac parte din composesorat. Am ... (vezi toată discuția)
”transformare” asociatie cu scop nepatrimonial in scop patrimonial anamaria13 anamaria13 Din eroare, o obste care are in devalmasie o pasune (art. 28 din L 1 /2000) are o sentinta de infiintare cf. OG 26 din 2000, ca si cum ar fi un ONG, desi in ... (vezi toată discuția)
Impozit venit din cote parti la membrii unei obsti de mosneni cv_560206 cv_560206 O obste de mosneni, beneficiaza de sprijin (subventie) APIA pentru pasunea sa, venit considerat neimpozabil; obstea este organizata ca o asociatie de ... (vezi toată discuția)